ZUPA
Rosół drobiowy podany z makaronem
DANIE GŁÓWNE (2 porcje/os.)
Szaszłyki drobiowe say-tey w pikantnym sosie
De volaille
Zraz zawijany
Schab panierowany
Ziemniaki
Warzywa blanszowane
Surówki – 4 rodzaje
ZAKĄSKI ZIMNE I SAŁATKI
Glazurowany schab nadziewany śliwką kalifornijską lub schab nadziewany alzacką wędliną
Rolada z kurczęcia faszerowana po królewsku pod warzywami ratatuille
Półmisek rozmaitości – kiełbasy, sery, warzywa
Różyczki z łososia na ragout cytrynowo-kaparowym
Pstrąg z pastą z pieczarek
Fantazje śledziowe
Sałaka z selera naciowego z ananasem, szynką i kukurydzą lub jaja Molett na bazie sałatki jarzynowej
Karkówka w pikantnym sosie lub pasztet w sosie figowym
Grzybki marynowane
Zimne sosy, Ćwikła, Pieczywo, Masło
DANIA NA GORĄCO (serwowane po godzinie 22.00)
Karkówka pieczona, podawana z kopytkam w sosie rozmarynowym
Barszcz czerwony z pasztecikami w cieście francuskim