Menu komunijne - Komunie w restauracji w Inowrocławiu

ZUPA

Rosół drobiowy podany z makaronem

DANIE GŁÓWNE (2 porcje/os.)

Szaszłyki drobiowe say-tey w pikantnym sosie
De volaille
Zraz zawijany
Schab panierowany
Ziemniaki
Warzywa blanszowane
Surówki – 4 rodzaje

ZAKĄSKI ZIMNE I SAŁATKI

Glazurowany schab nadziewany śliwką kalifornijską lub schab nadziewany alzacką wędliną
Rolada z kurczęcia faszerowana po królewsku pod warzywami ratatuille
Półmisek rozmaitości – kiełbasy, sery, warzywa
Różyczki z łososia na ragout cytrynowo-kaparowym
Pstrąg z pastą z pieczarek
Fantazje śledziowe
Sałaka z selera naciowego z ananasem, szynką i kukurydzą lub jaja Molett na bazie sałatki jarzynowej
Karkówka w pikantnym sosie lub pasztet w sosie figowym
Grzybki marynowane
Zimne sosy, Ćwikła, Pieczywo, Masło

DANIA NA GORĄCO (serwowane po godzinie 22.00)

Karkówka pieczona, podawana z kopytkam w sosie rozmarynowym
Barszcz czerwony z pasztecikami w cieście francuskim

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU:
  • Salt House
    ul. Rąbińska 1
    88-100 Inowrocław, Polska
    E-mail: info@salthouse.pl
    Wczasy zdrowotne: +48 881 66 90 70
    Wczasy zdrowotne oferta biznes:
    +48 882 46 40 40
    Hotel - rezerwacje: +48 881 66 90 70
    Restauracja: +48 882 46 40 50